Zaurac 4-30 työvalouutuus Suomesta

Zaurac 4-30 on saatavilla kolmella eri valokeilalla: Spot, Wide ja Hybrid (yhdistetty)

5Wattsin Zaurac 4-30 on kehitetty yhteistyössä kotimaisten kaivoskonevalmistajien kanssa. Zaurac 4-30:n ainutlaatuisella valon laadulla voit kuljettajana erottaa mineraalit toisistaan, nähdä kivipölyn läpi sekä erottaa löysät kivet kallion seinästä.

Zaurac 4-30:stä voi käyttää rekkojen ja kuorma-autojen peruutusvaloina jolloin näkyvyys on mitä parhain huonoimmissakin keleissä peruuttaessa. Zaurac 4-30:n voi pestä painepesurilla. Tämä valo on mitä parhain myös pyöräkuormaajissa, kaivinkoneissa jossa kuljettajan on nähtävä hyvin joka suuntaan.

5Wattsin Zaurac 4-30 ainutlaatuisella valolla vähennämme kuljettajilta päänsäryn parantaen hänen työhyvinvointia.5Wattsin Zaurac 4-30 valolla voi hahmottaa syvyyden ja etäisyyden paremmin. Mukavasti ja tasaisesti valaistu työympäristö vaikuttavat positiivisesti kuljettajan ergonomiaan nostaen mm. metsäkoneyrittäjän tuottavuutta.

Jyrsitty ja anodisoitu alumiinikuori on ensisijaisesti muotoiltu hävittämään lämpöä, kestämään kovia iskuja, kulutusta ja kemiallista rasitusta. LEDit itsessään kestävät tärinää paremmin kuin mikään muu tämänhetkinen valonlähde, joten lopputulos on työvalo, jota voi käyttää paikoissa, joissa muut eivät kestä.

Olemme kehittäneet Zaurac 4-30 -valon maanrakennusurakoitisijan tarpeisiin, mutta tuote soveltuu myös traktoreihin, leikkuupuimureihin, kaivukoneisiin, kuorma-autoihin, peräkärryihin, metsäkoneisiin, mönkijöihin, veneisiin, pakettiautoihin sekä piha- ja kiinteistöhuoltokoneisiin – kaikkiin koneisiin, jotka tarvitsevat valoa.

Pidennä veneilykautta 5Wattsin Zaurac 4-30:llä - näet pimeässä nyt entistä paremmin. Tämä vesitiivis valo on omiaan loppukesän pimeydessä. Rantautuminen käy kätevästi kelissä kuin kelissä – paikoissa kuin paikoissa.

Uusimman LED- ja virransäästöteknologian myötä lampun hyötysuhde on tämänhetkisten markkinoiden korkeimpia. Lampun valoteho on puolet suurempi kuin normaalin 35 W:n xenonvalon, ja luonnonvaloa jäljittelevä valo ei rasita silmiä pitkissäkään työvuoroissa

3 vuoden laatutakuu

Jokaikinen 5Watts-työvalo testataan tuotantovaiheessa ja sille annetaan yksilöllinen sarjanumero laadun varmistamiseksi. Annamme työvaloillemme kolmen vuoden laatutakuun ja näin lupaamme asiakkaillemme huippulaadun.

Tutustu nettisivulla https://www.5watts.fi/suomi

Haku

Suosituimmat haut

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot